Politica de returnare

Indiferent dacă ați făcut achiziția ca persoană fizică sau ca persoană juridică, beneficiați de retur în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs achiziționat de pe site-ul foroffice.ro.

 

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesoriile, în ambalajul original sau, în cazul în care doar ambalajul original nu asigură transportul în bune condiții, într-un ambalaj suplimentar.

 

Va trebui însă să achitați costul transportului aferent returnării produsului și cel al uzării produsului, dacă l-ați utilizat în această perioadă. Dacă urmele de uzură au rezultat exclusiv din verificarea tehnică și funcțională a produsului nu trebuie să plătiți nimic în plus.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, puteți transmite cererea dvs. prin intermediul formularului de retur disponibil online, prin email la adresa contact@foroffice.ro sau telefonic la numerele de telefon specificate pe site.

Returul produselor se poate face direct de către client sau prin trimiterea acestuia la adresa specificată [Strada M. Kogălniceanu, nr 7-9, Alexandria, Teleorman], cu menționarea denumirii firmei sau a numelui clientului.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de către client în cazul în care motivul returului este determinat exclusiv de către client.

Ulterior verificării produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi restituită sau compensată cu livrarea altor produse alese de dumneavoastră.

Termenul de soluționare a returului este de 30 zile de la data recepționării acestuia de către For Office.