Termeni și condiții

Termeni generali

Site-ul foroffice.ro este proprietatea SC FOR OFFICE SRL, persoană juridică cu sediul în Teleorman, Alexandria, Str. M. Kogălniceanu, nr. 7-9, cod poștal 140044, înregistrata la Registrul Comerțului sub numărul nr. J34/5/2015, având CUI RO33947443, numită în continuare FOR OFFICE.

Vă rugăm să citiți această secțiune cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.foroffice.ro, FOR OFFICE își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Ca atare, vă rugăm să vizitați această secțiune la fiecare revenire, pentru a verifica termenii și condițiile pe care agreați să le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului foroffice.ro este proprietatea FOR OFFICE.

FOR OFFICE garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.foroffice.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor FOR OFFICE fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întreg conținutul site-ului (datele prezentate, codul sursă al aplicației web, elementele grafice sau multimedia) este proprietatea FOR OFFICE, sau, după caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor sau că produsele recepționate încalcă drepturi la marcă, va rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@foroffice.ro. Vom răspunde sesizării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, fără a depăși 5 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de FOR OFFICE exclusiv în scopul declarat al site-ului.

Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru comunicare (confirmarea comenzilor, promoții, buletine informative periodice, în măsura în care sunteți de acord sa primiți acest gen de informări), pentru facturare și pentru livrarea comenzilor.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însa refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa FOR OFFICE.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteți adresa FOR OFFICE o cerere scrisă, datată și semnată. FOR OFFICE se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastra în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

FOR OFFICE nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

Politica de confidențialitate

Vă invităm să accesați pagina Politica de confidentialitate, care se aplică vizitei dumneavoastra pe site-ul nostru.

Garanția produselor

Produsele comercializate de FOR OFFICE nu sunt contrafăcute.

FOR OFFICE garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.

Produsele cu durată de utilizare îndelungată (aparate de îndosariat, ghilotine, trimmere, laminatoare, distrugătoare de documente etc.) sunt însoțite de certificat de garanție, valabilă pe o perioadă de 12 luni din momentul emiterii facturii și a recepției produselor de către cumpărător; toate celelalte produse comercializate nu beneficiază de garanție. Prețul și riscul transportului intră în obligația cumpărătorului.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

În vederea utilizării serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de catre FOR OFFICE.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați secțiunea Livrarea produselor comandate.

Plata comenzilor

Pentru a achita produsele comandate, se pot folosi următoarele modalități de plată:

  • Plata ramburs: produsele se achită la primirea comenzii, curierului, în numerar;
  • Plata prin virament bancar a sumei afișate pe factura proformă, în contul FOR OFFICE.  În acest caz, comanda va fi livrată după confirmarea plății;
  • Plata cu cardul: sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron. Plata cu cardul este disponibilă doar la sediul nostru.

Returnarea produselor achiziționate la distanță

Conform O.G. 130/2000, produsele achiziționate la distanță se pot returna. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Pentru informații complete privind returnarea unui produs, vă rugăm să consultați secțiunea Politica de retur.

Conciliere

În cazul în care aveți o nemulțumire în legătură cu produsele sau serviciile oferite de FOR OFFICE, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: contact@foroffice.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părti. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației în vigoare.

Alți termeni

Acești termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre dumneavoastră și FOR OFFICE pentru utilizarea acestui site.

FOR OFFICE verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

IMPORTANT: Din cauza numărului mare de produse comercializate, nu putem garanta actualizarea datelor de pe site în timp real (stocuri, prețuri, fotografii etc).

În cazul unei neconcordanțe între datele reale și cele prezentate pe site în momentul efectuării comenzii (ca urmare a neactualizării bazei de date, a unei erori umane la introducerea prețurilor sau caracteristicilor etc.) nu suntem obligați să furnizăm respectivele produse. În această situație, înainte de a vă livra comanda, vă vom aduce la cunoștință neconcordanțele constatate, iar dumneavoastra veți decide dacă doriți sau nu să continuați achiziția.

Notă: Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ. Acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producator fără preaviz.