Despre noi

S.C. For Office a luat ființă în anul 2015 ca o societate cu răspundere limitată, cu sediul social în Județul Teleorman, localitate Alexandria, având ca principal domeniu de activitate distribuția produselor de birotică, papetărie.

Începând cu anul 2015 ne-am înscris în sistemul de licitații electronice, unde în calitate de ofertanți am devenit furnizori de produse de birotică și papetărie și pentru instituții bugetare din județ dar și din țară.

Cifra de afaceri a crescut progresiv, fapt care a condus la decizia de a mări portofoliul de produse. Începând cu 2016, For Office își mărește portofoliul de clenți, lărgindu-și piața de desfacere către reselleri.

Pe măsura impunerii produselor societății pe piață, acest canal de redistribuție a luat amploare devenind furnizor principal în piața de profil, pentru mulți reselleri.

Suntem conștienți că, la baza fiecărei companii se regăsește un concept.Revoluționar sau reinterpretat pentru a răsunde unui scenariu specific, un concept este susținut și dezvoltat împreună cu angajații companiei.De aceea, For Office iși dorește să creeze legături puternice cu oamani , nu doar parteneriate între companii.

Suntem dedicați misiunii de ați oferi o zi bună la birou, pentru ca tu să-ți poți concentra atenția asupra sarcinilor tale. Dorim să îți oferim toate uneltele și accesoriile de care ai nevoie. Simplu,eficient și rapid.

Îți oferim soluții complete pentru mediul tău de lucru

  • Echipamente de protecție gama în continuă expansiune. Echipamantele de protecție medicale completează oferta For Ofiice, acoperind necesitățile partenerilor activi în domeniul industrial sau de producție.
  • Produse pentru curățenie, produse de igienă gama de produse profesională , producători consacrați.
  • Papetărie portofoliu extins pliabil pe necesitățile oricărui domeniu de activitate.
  • Birotica - o completare logică a gamei de papetărie
  • Tehnica de calcul perfecți apți în a oferi soluții cât și echipament pentru companiile medii și mici
  • Mobilier esențial în dotarea oricărui birou.

Misiunea For Office

Distribuție, consultanță, publicitate, comerț, medicină,  construcții, transporturi, educație, horeca sau oricare altă industrie, atunci când discutăm de produse cu care tu îți faci meseria, FOR OFFICE este partenerul tău de încredere. Fără furnizori multipli, fără bătaie de cap, fără timp pierdut.

Consultanță personalizată, proces simplu de comandă, email sau telefonic, livrare rapidă. Indiferent de locație, produsele For Office vor ajunge la tine!

For Office oferă clienților confort și consultanță în procurarea întregului necesar pentru companie, prin excelenta operationala siatitudine responsabilă. Înțelegem nevoile fiecărei afaceri și încercăm să furnizăm soluții complete. Acordăm consultanta de specialitate oricărui potențial sau actual partener, dorind să dezvoltăm relații de durată prin înțelegerea nevoilor specifice.

Din poziția de unic furnizor, ne dorim acoperirea unui spectru larg de solicitări astfel încât , partenerii nostri să poată beneficia rapid de toate instrumentele necesare pentru a dezvolta inițiative de succes. Suntem deschiși către colaboratori noi, oferind același grad de profesionalism indiferent de partener. În For Office veți avea un colaboraror de încredere, implicat constant în perfecționarea serviciilor oferite.

Deschiși către viitor, For Office încearcă de fiecare dată să se adapteze în funcție de cerințele partenerului fiind dedicați conceptului de simplitate și eficiență.Ne dorim să oferim cele mai înalte standarde de calitate, simplu,direct avantajos. Ascultăm activ și empatic ,consultanții For Office fiind pregătiți să răspundă solicitărilor.

Responsabilitate socială

Din 2017, For Office consideră că este responsabilitatea sa socială, de a returna sub formă de ajutor către cei mai puțin norocoși, o parte din succesul său. Cunoscând importanța educației, sănătății,credinței, For Office a ales să redirecționeze o parte din veniturile sale către mai multe organizații umanitare care se va ocupa de gestionarea lor în cele mai importante proiecte. (SOS Satele Copiilor, Asociația M.AM.E., Parohia Dragutesti, Parohia Albota).